fredag 22 juli 2011

Firar nr 100: Vad vill du läsa om?

Jag har inte skrivit något inlägg de senaste dagarna. Anledningen, förutom att jag har jobbat, är att jag insåg att jag hade publicerat 99 inlägg. Nr 100 måste ju bli något alldelens särskilt, tänkte jag!
Kanske en tävling, kanske någon sorts summering över vad jag har hunnit med hittils. Men jag har ingenting bra att lotta ut och jag kan inte komma på något fantastiskt sätt att fira denna milstolpe. Så för att inte bloggen ska stanna upp helt medan jag väntar på inspiration så kommer det här ändå: Mitt inlägg nr 100! Wohoo!!

Istället för att jag ska anstränga min trötta hjärna för att komma på något smart att skriva så tänkte jag att ni läsare skulle kunna få berätta för mig vad ni skulle vilja läsa mer om i bloggens följande 100 inlägg. Det kan vara något som redan finns i bloggen, något ni tycker borde finnas ännu mer av, eller något som inte finns i bloggen (än)! Det kan vara ett brett ämne, som "Böcker", eller ett något mer avgränsat område som t.ex. "användandet av nominalfraser i Dostojevskijs tidiga verk". Jag förbehåller mig dock rätten att bara ta till mig de tips jag känner för. Du får gärna kommentera även om det är ditt första besök på min blogg, och man får vara anonym om man vill. En enkel fråga alltså:
Vad vill du läsa om i min blogg?

3 kommentarer:

 1. Boktips är alltid välkomna. Jag har precis läst "Boktjuven". Jättebra!

  SvaraRadera
 2. Tycker om dina boktips men skulle gärna läsa mer filmtips! Gillar också att läsa dina tankar om jämställdhetsfrågor! Hurra för Mias Bokhyllas 100:rade inlägg! /Chris

  SvaraRadera
 3. Grattis till det 100-de inlägget Mia!
  Jag tycker om det mesta du skriver om, men mer Jane Austen funkar alltid! /Lisa

  SvaraRadera