måndag 3 februari 2014

Tillbaks efter ett kortare uppehåll

Nu är jag tillbaks efter två månaders blogguppehåll. Denna tid har jag ägnat åt att lära känna min dotter Bodil som föddes i slutet av november.
På läsfronten har jag lärt känna den där Ove, ni vet. Jag lärde mig verkligen att uppskatta honom mer och mer ju längre in i boken jag kom. Hans buttra sätt att visa kärlek på. Och boken lämnade mig med en känsla av hopp om mänskligheten. Det finns kärlek därute även på de mest oväntade platser! (Och om du inte fattar vad jag babblar om: En man som heter Ove av Fredrik Backman)
Jag har också läst ut Svärdets makt av George R.R. Martin, tredje delen i Sagan om is och eld (Game of Thrones, alltså). Och i kväll börjar tv-serien på svt! Tredje säsongen bygger på första halvan av boken. Inte så konstigt att det är svårt att få med allt eftersom boken består av över 900 sidor med pyttetext.
Andra böcker jag läst: En röd liten fågel i juletid av Fannie Flagg (småmysig feel-good) och Hindenburg av Susanna Lundin (fattade nada).
4 böcker på 2 månader alltså, och då hade jag ändå påbörjat några av dem innan. Inte så många, men jag har ändå hunnit läsa mer än jag trodde att jag skulle med en liten nyfödding. Har ni läst någon av dessa fyra böcker, och vad tyckte ni i så fall om dem?

Eftersom jag inte bloggade under årsskiftet har jag inte gjort några års-bästa-listor och sånt. Jag har inga nyårslöften och tänker inte gå med i nån läsutmaning just nu. Min målsättning är att jag ska lust-läsa så mycket som möjligt och bara blogga om sånt jag vill blogga om!

2013 visade sig bli ett fantastiskt bra år, och jag känner på mig att 2014 också kommer bli väldigt spännande på ett bäbisanpassat sätt! (obs! Det här är ingen bäbisblogg, så om ni vill ha detaljerad info om Bodils alla förehavanden så tar vi det in person istället)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar