lördag 10 mars 2012

Bridesmaids

Bridesmaids är en film som ju tydligen ska vara fantastiskt rolig. Därför har jag tänkt att jag ska se den någongång, men det blev inte förrän igår.
Men jag kunde inte riktigt hålla med om den där fantastiska roligheten.

Nån blir full på ett flygplan. Inte så kul.
En trashad bridal shower. Inte särskilt roligt.
Folk som bajsar och spyr. Verkligen inte roligt.

Mest tyckte jag att det var en tragisk film. Men visst skrattade jag ibland åt några roliga replikväxlingar. Men det är ju en helt vanlig historia. En tjej har träffat ett asshole till kille ett tag men stannar kvar trots att hon inser att hon mår dåligt av det. Hon träffar en trevlig kille, de blir lite kära men nåt skiter sig. Allt blir dåligt. Men till slut blir allt bra igen och killen kommer tillbaka.
Det är ju egentligen inget revolutionerande med denna film förutom att det är tjejerna som är äckliga och bajsar och spyr istället för killarna.

Ibland undrar jag om jag är en astråkig genomtrist människa utan humor. Men jag skrattar faktiskt åt saker också. Men inte åt att folk bajsar på sig.
Förövrigt så är nog en film som handlar om bröllopsplanering inget för mig, vilken genrer det än är.

Jag gissar att de som tycker att Bridesmaids är asrolig är de som också gillade Dum & Dummare. Och den gillade jag inte heller. Vad tror ni? Kan det stämma?
Och är det nån mer än jag som inte förstod storheten med Bridesmaids?

Egentligen sammanfattar Emma Gray Munthe det jag vill säga om denna film:
Bridesmaids Söt och fin och stundtals hemskt rolig, absolut! Men inte så rolig, va? Och definitivt inte "revolutionär", "lysande" eller "strålande". Kolla, en kåt tjockis som vill slåss-skämt? Verkligen? (källa)

1 kommentar:

  1. Jag tyckte precis som du om filmen! Eliasabeth

    SvaraRadera