söndag 1 april 2012

Det senaste om Downton Abbey - säsong 3

Ojojoj vad jag längtar till nästa säsong av Downton Abbey som kommer visas i höst!
Och nu har jag lyckats luska ut lite förhandsinfo:
 • Den turkiske diplomaten som dog i lady Marys bädd har en ond tvillingbror som kommer till Downton Abbey för att ta reda på mer om sin brors mystiske död. Det kommer leda till att han och Mary inleder en romans. 
 • Lady Sybil och Tom Branson kommer flytta tillbaka till Downton, men Sybils far har inte kommit över att hon svikit familjen, så hon får börja jobba som husa hos dem. 
 • Thomas blev ju utblottad i slutet av förra säsongen, han kommer dock försöka vända sin lycka genom en romans med lady Edith, sin homosexuella läggning till trots. Vad tror ni? Kommer hon falla för honom? Det kan ju hända att hennes tidigare misslyckanden inom romantiken gör att hon inte är lika nogräknad som hon borde.
 • Violet kommer gå bort i en mystisk sjukdom, men hon kommer ändå vara med i serien i form av ett spöke som gör livet otrevligt för människorna på Downton.
Detta är taget från första avsnittet, så det kan förstås komma upp många fler vändningar på intrigerna innan säsongen är slut. Och ITV vill förstås inte spoilra hela säsongen för oss. Spännande kommer det i alla fall onekligen att bli!

4 kommentarer:

 1. Oj oj, det låter dramatiskt detta! Jag är dock fortfarande besviken över att tittarna blev snuvade på Sybil och Bransons bröllop och vistelse i Dublin! Shit pommes, vad man gick och väntade på att det skulle hända något mellan dem och plötsligt var de bara borta! :P

  SvaraRadera
 2. Haha, Mia! Jag läste inlägget nu... men APRIL APRIL! :D /Lisa

  SvaraRadera
 3. Hmmm...låter lite väl tillkrånglat. Inte ett aprilskämt möjligen? :-)

  SvaraRadera
 4. Kul!!! :) /Chris

  SvaraRadera