fredag 15 juli 2011

15 juli: En dag


Idag ska man läsa En dag av David Nicholls. Varför? För att den utspelar sig 15 juli 1988 och sedan 15 juli alla följande år.

Jag har bara hunnit läsa 19 sidor än så länge. Den handlar om Emma och Dexter. De har precis spenderat en natt tillsammans, och dagen efter ska han åka ut på en lång resa. Var kommer de vara 15 juli nästa år? Kommer de träffa varandra igen? Kommer de få varandra till slut?
Jag vet ej. Men om ett par dagar vet jag... Eller ska jag vänta med att läsa fortsättningen till 15 juli 2012? Nej. Jag tror inte det är en så bra idé.
Det är ju lite dumt av mig att jag tipsar om vad man ska läsa idag när det är en och en halv timma kvar av dygnet, men jag har inte hunnit lägga upp något tidigare idag.
Många rekommenderar i alla fall boken, och om ni vill läsa vad någon som faktiskt läst hela boken säger om den kan ni gör det här och här och här.

3 kommentarer:

  1. Jag fick höra att den också skulle bli film. Kanske i höst? /Christine

    SvaraRadera
  2. det visste jag inte! men jag kollade upp det på imdb, och det stämmer. 14 okt har den premiär. han som var med i across the universe spelar dexter och anne hathaway emma. man börjar nästan bli lite trött på att alla böcker som säljer bra måste bli film. Men det är ju ett säkert kort om man vill tjäna pengar... http://www.imdb.com/title/tt1563738/

    SvaraRadera
  3. den borde ju ha premiär 15 juli.

    SvaraRadera