tisdag 5 juni 2012

Life's good!

Idag på mitt jobb har jag sett på Oliver Twist, Simpsons och Bröderna Lejonhjärta. Det blir lätt så i slutet av terminen. Och imorgon är jag ledig, vilket känns ganska weird efter bara 2 jobbdagar, men jag ska nog klara av det.
Men helt ledig är jag inte. Min plan är nämligen att baka lite grann till min filmklubb som är imorgon kl 18.00. Och nu måste jag ju göra det eftersom jag har skrivit det här.

Hur som helst så känns livet rätt bra nu! 1 vecka till skolavslutning, 2 veckor till semester. Trots att jag är nästan 30 år så är det min första betalda semester och den håller på så länge att jag inte ens vet hur många veckor den är (okej då, 8 veckor).

På tal om Bröderna Lejonhjärta så ska denna fina film från 1977 få sig en re-make. Detta är ju absolut något att se fram emot! Det skulle kunna bli riktigt bra, även om den gamla filmversionen alltid kommer leva kvar i mitt och många andras hjärtan.

- Jag ser ljuset, Jonathan. Jag ser ljuset!


Eftersom jag är ledig imorgon kanske jag borde fira genom att göra mig något gofika ikväll. Det passar bra tillsammans med en kopp te när jag ser på det jättesista avsnittet av Desperate Housewives. Det börjar om 10 min, så det är bäst att jag skyndar mig med det där gofikat.

4 kommentarer:

 1. Jag har också hört att det ska bli en re-make av Bröderna Lejonhjärta OCH att det ska bli en skräckis (Ngt för dig, va!?). De som gjort "Låt den rätte komma in" ska göra filmen. Jag läser förresten den boken nu. Ska se filmen sen. Låt den rätte komma in, alltså.

  SvaraRadera
 2. /Christine :)

  SvaraRadera
 3. En skräckis? Nej, det kan det väl inte bli! Men det stämmer att det är "låt den rätte komma in"-folk som ska göra den.

  SvaraRadera
 4. Har fattat att du fyllt år igår eller i förrgår...
  GRATTIS i efterskott. Sommaren är en skön tid att fylla år på! Januari är lite segt, men man får ju inte välja själv.

  SvaraRadera