tisdag 3 januari 2012

mias filmklubb

Jag har bestämt mig för att starta en filmklubb! Filmklubben kommer hållas ungefär första onsdagen i varje jämn månad. Ibland kan datumet ändras p.g.a. andra händelser. Första träffen blir 8 feb kl. 18.30 p.g.a. filmfestivalen som håller på till 6 feb. Vill man vara med på första träffen så anmäler man sig i eventet på mias bokhyllas facebooksida.

Konceptet är enkelt:
Vi ses i mitt vardagsrum.
Vi ser en film medan vi dricker te och fikar något.
Vi har lite o-pretto eftersnack.
Man stannar så länge man hinner, vill och kan. Eller tills senast 23.00, för då ska jag sova.

Man får mycket gärna önska filmer till filmklubben. Filmerna som ni önskar, + några som jag själv önskar, kommer jag lägga i en lista på lovefilm, sen får vi se vilken de skickar till mig. Om man önskar en film som inte finns på lovefilm, men som man själv har är det också helt okej. Men inga piratkopierade filmer kommer visas i min filmklubb!
Jag meddelar en vecka innan filmklubbsträffen vilken film det blir. Om man vill kan man anmäla sig till träffen innan och sedan dra tillbaka sin anmälan om man inte gillar filmvalet.


Bra att veta:
- Filmen startar senast 18:45
- Min TV är en gammaldags tjock-TV
- Det finns endast 4 platser i min soffa. De som inte ryms där hänvisas till en stol eller en kudde på golvet.
- Filmklubben tar in max 10 vuxna deltagare/träff.
- Utöver dessa 10 vuxna är bäbisar välkomna.
- Djur är ej välkomna.
- Om man inte gillar filmvalet är det tillåtet att dra tillbaka sin anmälan.
- Filmklubben med tillhörande fika är gratis.

Om man kommer på en filmklubbsträff binder man inte upp sig på att komma på de övriga träffarna. Varje filmklubbsträff är ett eget event.

Glöm inte att önska filmer här på bloggen eller på facebooksidan!

4 kommentarer:

 1. Låter ju för bra för att vara sant! Jag tipsar om franskt, till exempel "Åtta kvinnor". Vi kan använda mitt lovefilmkonto till att få tag på film också (så länge det varar o även om jag ev inte kan titta på filmen). Kram Chris

  SvaraRadera
 2. Det låter ju jättetrevligt! Lite Woody Allen är jag sugen på...

  SvaraRadera
 3. 8 kvinnor ligger på filmlistan, samt ett par av Woody Allens nya och en från 90-talet. Jag vet inte om de som är ännu äldre finns på lovefilm. Är det någon särskild av hans filmer eller någon du inte vill se? Betyder det att du kommer, Mrs E? Du kan anmäla dig här på bloggen eller på facebooksidan i så fall.

  SvaraRadera
 4. Jag anmäler mig här och nu, sedan får jag väl kolla upp så jag kan (kollar aldrig kalendrar under lovet). Jag ska kolla upp vilken Allen jag är sugen på :-)

  SvaraRadera