söndag 30 november 2014

Hej igen och glad advent!

Inte ett ord bloggat på över 8 månader...

Det var Sofie på Sofies bokblogg som fick mig att bryta bloggtystnaden med sin julkalenderbloggstafett som drar igång imorgon, 1 december! 

Att jag inte skrivit något på 8 månader beror på min dotter, Bodil, som fyllde 1 år alldeles nyss. Att få en bäbis in i sitt liv förändrar mycket, så klart. Bl.a. så förminskades min lästid rätt så mycket och jag kände att jag hellre prioriterade att läsa böcker framför att blogga om dem, så jag bestämde mig för att pausa bloggen på obestämd framtid. Men för någon vecka sedan kände jag för första gången att jag var lite sugen på att börja skriva igen. Och sen fick jag nys om Sofies bloggstafett och tänkte att det var väl ett ypperligt tillfälle att börja igen! Och med "börja igen" menar jag "skriva ett inlägg", eller ja, det blir ju två med det här. Sen får vi se om jag går tillbaka in i tystnaden igen... 

I julkalenderbloggstafetten kommer ett antal personer berätta om den bästa ungdomsbok de läst i år. Så vitt jag vet finns det fortfarande en plats kvar, så är du sugen på att vara med, kontakta Sofie så fort som möjligt! Har du ingen egen blogg får du mycket gärna gästblogga hos mig! 

Här är listan på bloggare. Mig hittar ni 11 december. Ses igen då! 

3. bokvarg.blogspot.com       
4. wereallstoriesintheend.blogg.se               
6. www.gpkjeilen.blogspot.com                  
7. 2 advent på Sofies bokblogg filo-sofie.blogspot.com
12. saganomsagorna.se             
13. www.fiktiviteter.se           
14. 3 advent på Sofies bokblogg filo-sofie.blogspot.com
16. Matilda gästbloggar på filo-sofie.blogspot.com
17. enligto.se                           
20. barnboksbloggen.se           
21. 4 advent på Sofies bokblogg filo-sofie.blogspot.com
23. Kanske du?
24. Gemensamt inlägg hos filo-sofie.blogspot.se